Të gjitha lajmet

sport

Liga Ballkanike pa skuadra nga Izraeli - 2014-09-02 14:48:43

Prishtinë, 2 shtator (KD) - Edicioni i ri i Ligës Ballkanike në basketboll do të zhvillohet pa skuadra nga Izraeli. Këtë e ka bërë të ditur t...

Mësoni se cila ligë ka shpenzuar më së shumti në këtë verë - 2014-09-02 13:46:38

Tashmë ka përfunduar afati i transfereve dhe nuk duhet të shikoni më se cilat janë ato, por se çfarë transfere ishin ato, dhe se sa të ...

Nuhiu së shpejti mund të luajë për Austrinë - 2014-09-02 12:30:47

Sheffield, 2 shtator - Sulmuesi kosovar Atdhe Nuhiu së shpejti do të luajë për përfaqësuesen seniore të Austrisë dhe ka kapacitet për të sh...

“BEACH SOCCER KOSOVA 2014” - 2014-09-02 12:23:36

Senegali bën befasi, ndal Kroacinë - 2014-09-02 10:53:07

Vështrime

Flaka Surroi

Injoranca e një Jadeci dhe transparenca e mbrapshtë

Se në çfarë shteti të brishtë jetojmë, më së miri e ilustron situata ku kryetarja e Kosovës merr e jep kompetenca që nuk i takojn...

Bekim Kupina

Forca e argumentit- jo argumenti i forcës

Rasti i fundit i njoftimit për dhënie të kontratës për tenderin për furnizim me naftë, nga Komuna e Prishtinës, paraqet modelin më ...

Karikatura e ditës

Jeton Mikullovci

Galeria >

Jeton Mikullovci

kulturë

Ministria e Kulturës mban jashtëligjshëm drejtoreshën e jashtëligjshme - 2014-09-02 11:17:11

Prishtinë, 2 shtator- Ani pse ishte ngjitur në krye të Qendrës Rajonale të Trashëgimisë Kulturore në Prishtinë me procedurë të jashtë...

Rreth 1500 filma për “Bridge Film Fest” në Mitrovicë - 2014-09-02 10:52:36

Mitrovicë, 2 shtator – Më se 1.464 filma nga mbarë bota kanë konkurruar për programin e festivalit ndërkombëtar të filmit “Bridge Film ...

Për neKontaktiVerzioni mobil

©2014 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Lexoni Kushtet e përdorimit

038 249 105 info@koha.net Sheshi Nëna Terezë pn, Prishtinë. Zhvilluar nga