Programi i pasur i televizionit më alternativ në Kosovë mund të përcillet në Evropën Perëndimore nëpërmjet platformave kabllore


KabelBW
upc cablecom
naxoo

KTV-ja në shtëpi, me gjithë përmbajtjen e vet informative, kulturore dhe zbavitëse, më së lehti merret nëpërmjet kompanive lokale që shpërndajnë pako kabllore.

Por jo vetëm kaq – shumë shpejt platformave në Perëndim do t’u shtohet edhe i vetmi kanal informativ kosovar 24-orësh, ARTA.